Van den Buijs Installaties

Al vanaf 1990 is Van den Buijs Install actief vanuit Wernhout. Het bedrijf is flink gegroeid. Zowel op particulier gebied als op zakelijk gebied installeren zij vertrouwen. 

Particuliere markt
In de particuliere markt zijn zij actief in verschillende disciplines. Zij houden zich dan vooral bezig met nieuwbouw, renovatie & klussenwerk en service & onderhoud. De specialisten van vdBuijsInstall zorgen voor een complete installatie naar geheel naar uw wens. Van den Buijs Install heeft daarbij ook nog eens een servicedienst die 24/7 bereikbaar is. 

Zakelijke markt
Op de zakelijke markt is vdBuijsInstall actief in woningbouw & zorg, utiliteitsbouw, scholen & instellingen, service & onderhoud, kopersbegeleiding en advies & engineering. Van den Buijs Install verzorgt als W-Installateur nieuwbouwprojecten, vanaf het voortraject kunnen zij u al helpen. Zorg en scholing vergen extra aandacht op het gebied van installaties, met de gespecialiseerde kennis van vdBuijsInstall is dit geen enkel probleem. 

Advies
Niet alleen praktisch gezien is vdBuijsInstall goed in wat zij doen, zij geven ook advies en kopersbegeleiding. In het voortraject kunnen zij projectontwikkelaars en aannemers voorzien van de nodige informatie over de mogelijkheden van een installatie. Verder biedt vdBuijsInstall ook kopersbegeleiding. Kopers worden uitgenodigd om in de showroom hun wensen te bespreken met de adviseurs. 

Wil je meer informatie of in contact komen met vdBuijsInstall, kijk dan hier!