Afgelopen 9 november werd er even stil gestaan bij het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw van Krinkels. ‘Wij zijn trots op het tot nog toe bereikte resultaat. Je kunt goed terugzien dat hier dagelijks dag in, dag uit met passie aan is gewerkt.’ aldus Michiel Stevens, directeur Winters bouw & ontwikkeling. Uiteraard wordt er hard doorgewerkt om in 2019 een kwalitatief hoogstandje af te leveren aan Krinkels. Eerder dit jaar werd deze nieuwbouw al geprijsd tot 'Beste Kantoorpand van Breda'. 

Over deze mijlpaal was Ruud Krinkels, algemeen directeur van Krinkels, zelf ook erg te bespreken. Het was een speciaal moment waarin iedereen bedankt werd voor de prettige samenwerking. Het is een mooi pand, dat rust uitstraalt, in de natuur gelegen is en geheel in stijl van het inmiddels 100 jarige bedrijf gebouwd wordt. 

In de bouw wordt het hoogste punt als een echte mijlpaal gezien. Dit werd dan ook gevierd onder het genot van een hapje en een drankje, maar uiteraard ook Pannenbier. Dit staat symbool voor het bereiken van het hoogste punt. 

Nadat de vlag werd gehesen, mochten de genodigden het pand in aanbouw betreden. Bekijk hier de foto's!
More info >>

More info >>

More info >>

Betere stadsontsluiting zuidwestelijk stadsdeel

Ten behoeve van een betere verkeersafwikkeling van het zuidwestelijk stadsdeel van Breda is de stadsontsluiting verbeterd.

In opdracht van de gemeente wordt de verkeerssituatie rond het Rithmeesterpark en de Graaf Engelbertlaan aangepast. Bij de Princenhagelaan is er een extra uitvoegstrook bij de kruising met de Rithsestraat en de Graaf Engelbertlaan. Ook  zijn de verkeerslichten vernieuwd op de kruisingen Graaf Engelbertlaan - Princenhagelaan en Princenhagelaan - Rithsestraat.

Op deze manier is de doorstroming op de Princenhagelaan en de zuidelijke rondweg verbeterd. Ook het Rithmeesterpark heeft hier baat bij zoals goed is te zien op deze luchtfoto's. More info >>

More info >>

Wederom een feestje op het Rithmeesterpark

Kapimex / Gusta vierde de start van haar nieuwbouw met het slaan van de symbolische ’eerste paal’.

Raoul Alblas (die samen met Antoine van Groesen de ondernemer achter Kapimex is) sprak de genodigden toe en vertelde de historie van de onderneming en waarom er verhuisd wordt naar het Rithmeesterpark. Wethouder Boaz Adank benadrukte dat het zo mooi is dat het echt een Bredaas project is. Het Bredase architectenbureau Grosfeld van der Velde heeft het ontwerp gemaakt en Winters Bouw & Ontwikkeling realiseert het project in een Design & Build opdracht.

Na het hijsen van de vlaggen hebben de heren samen de laatste paal geboord en is getoost op een voorspoedige bouw. Ondanks het slechte weer was het een mooi en geslaagd moment.

More info >>

More info >>

Zuyderleven Groep gestart met grondwerken

Ook Zuyderleven Groep is begonnen aan haar nieuwbouw op het Rithmeesterpark! De teelaarde is afgegraven en inmiddels wordt hard gewerkt aan de volgende stap in het bouwproces.

Daarmee zijn de bouwwerkzaamheden op het Rithmeesterpark Breda voor de nieuwbouw van de Zuyderleven Groep officieel van start gegaan!

More info >>

Eerste schop in de grond bij QNP ICT & Telecom

10 januari 2017 was een vreugdevolle dag, de eerste twee spades werden door Theo van Rijen en Henry de Bruijn in de grond gestoken en er werd geproost onder het genot van champagne.

De bouwwerkzaamheden op het Rithmeesterpark Breda voor de nieuwbouw van QNP ICT & Telecom professionals zijn daarmee officieel van start gegaan!

More info >>

“Breda, de perfecte combinatie tussen oud en nieuw”, aldus de Burgemeester van Breda.

Lees nu de nieuwe brochure die door de gemeente Breda is ontwikkeld. Het bevat praktische informatie over onder meer de navolgende onderwerpen: centraal gepositioneerd tussen 140 millioen klanten, goede bereikbaarheid, internationale verbindingen, feiten & cijfers, studiemogelijkheden, wonen, medische voorzieningen, winkelen en recreëren in het historische centrum, cultuur en evenementen, sport, speciale plaatsen en een overzicht van Breda. 

Klik op de navolgende link om de brochure te lezen of te downloaden als PDF.

More info >>

QNP ICT & Telecom professionals gaat verhuizen naar het Rithmeesterpark Breda. Tijdens de onthulling van het bord op het nieuwste bedrijventerrein van Breda heeft de directie van QNP een aantal bij het Rithmeesterpark betrokken personen uitgenodigd om mee te gaan op een ballonvaart over Breda.

Vrijdag 19 augustus 2016 was het zover. De genodigden, waaronder wethouder Boaz Adank en Marleen de Graaf (BrIM gemeente Breda) maakten in de ballon van QNP een prachtige vlucht over Breda. De ervaren piloot Henk Broeders van Ad Ballon - Ballonvaarten wist het gezelschap over het Rithmeesterpark en zelfs over het stadion van NAC te laten vliegen. Een bijzondere ervaring waar iedereen zichtbaar van genoot.Kijk naar bijgaande korte beeldverslag en geniet mee van de bijzondere beelden.

More info >>

QNP ICT & Telecom naar Rithmeesterpark

QNP ICT & Telecom professionals uit Zundert gaat zich vestigen op nieuwste bedrijventerrein van Gemeente Breda.

Vrijdag 10 juni 2016 rond 16u was het daarom een feestelijk moment op het Rithmeesterpark. De koopakte werd ondertekend en het bouwbord werd door Wethouder Boaz Adank en de directie van QNP, de heren Theo van Rijen en Henry de Bruijn, onthuld.

Na ruim 25 jaar gevestigd te zijn geweest op meerdere locaties in Zundert, kiest QNP voor een moderne en energieneutrale nieuwbouwlocatie. Het nieuwe pand, ontworpen door Oomen Architecten, wordt naar verwachting in het derde kwartaal van 2017 in gebruik genomen.

Gemeente Breda is druk met het bouwrijp maken van het hele bedrijventerrein tussen A16 en Princenhage.
More info >>

More info >>

More info >>

More info >>

More info >>

More info >>

More info >>