nl | en

BSI Breda

Verwarmen, koelen en verduurzamen
Meer dan 60 jaar BSI Breda. Wat ooit begon met het verhuren van keukengeisers en elektrische boilers, later aangevuld met cv-ketels en andere warmtetoestellen, verschuift de aandacht van BSI Breda steeds meer naar duurzame installaties.

Van afleversets voor warmtenetten tot aan warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen en airco’s. Zo kunt u bij BSI Breda terecht voor montage, het laten onderhouden van uw installatieapparatuur en serviceverlening bij storingen. 365 dagen per jaar.

BSI Breda is een bedrijf gerund door mensen, voor mensen. Persoonlijk contact vinden zij belangrijk. Medewerkers zijn proactief en oplossingsgericht, adviseren, ondersteunen en helpen waar kan. Door de lokale aanpak is er altijd iemand in de directe omgeving aanwezig. Hierdoor kan snel ingesprongen worden als er problemen of vragen zijn. Klantgerichtheid en hulpvaardigheid staan bij BSI Breda centraal.

BSI Breda is op zijn best als klanten een passende oplossing willen. Een oplossing die aansluit bij specifieke wensen en verwachtingen. Hun aanbiedingen zijn daarom altijd op maat. Medewerkers gaan continue op zoek naar nieuwe of betere manieren om tot de beste oplossing te komen.

Kopen en direct eigenaar of toch liever huren en kiezen voor gemak en ontzorging? BSI Breda biedt beide opties aan. Daarin zijn zij best uniek.

BSI Breda kiest voor de lange termijn. Zo worden verrassingen achteraf of tussentijds voorkomen. Een goedkope aanschaf in het begin hoeft nog niet te betekenen dat dit de goedkoopste oplossing is gedurende de gehele levensduur. BSI Breda is betrokken en helpt klanten graag bij het maken van de juiste beslissing.

BSI Breda hanteert hierbij “het in één keer goed principe”. Zij werken alleen met A-merken om een optimale betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid te garanderen.

Op het Rithmeesterpark 27 is een ultra modern belevingscentrum ingericht. Klanten kunnen hier duurzame, werkende installaties bekijken. Zo staan er bijvoorbeeld verschillende warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers en airco’s opgesteld.  

U bent van harte welkom op werkdagen van 8:00-16:30 uur.

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Rechtstreeks contact

Gerard Lutz
T. +31 6 528 137 98
E. ga.lutz@breda.nl

Folder over het Rithmeesterpark in Breda

Wilt u meer weten over het Rithmeesterpark in Breda? Bekijk dan eens de folder en de onderstaande pagina's! 

> Folder Rithmeesterpark, Breda


>    Home
>    Locatie
>    Kavels
>    Voorzieningen
>    Bedrijven
>    Impressies
>    Nieuws
>    Contact