nl | en

BSI Verwarmt

BSI Verwarmt staat garant voor comfortabele warmte in huis, 365 dagen per jaar. BSI Verwarmt is een betrouwbare organisatie met ruim 60 jaar ervaring. Bij BSI Verwarmt zijn de wensen en behoeften van klanten altijd het uitgangspunt. Er wordt gewerkt met uitsluitend A-merk producten om een lange levensduur, optimale kwaliteit en bedrijfszekerheid te kunnen garanderen. Zij onderscheiden zich door een persoonlijke, professionele en pro-actieve aanpak. Vakbekwame medewerkers dragen hun steentje bij en zijn altijd in de directe omgeving aanwezig voor snelle respons bij onvoorziene omstandigheden. Verder zijn zij ook lid van branchevereniging Techniek Nederland (vroeger UNETO/ VNI).

BSI Verwarmt is de installateur op het gebied van verwarming en warm tapwater. Zij zijn uw partner op het gebied van installatie, onderhoud en service aan warmtepompen, (zonne)boilers, stadsverwarmingstoestellen, geisers en ventilatie systemen. BSI Verwarmt gaat altijd op zoek naar duurzame oplossingen om het verbruik te reduceren. Zowel het huren als het kopen van een installatie is mogelijk bij BSI Verwarmt. Op basis van uw woonsituatie kunnen de specialisten vrijblijvend advies op maat geven. 

InstalCenter Breda
Vanaf januari 2019 is BSI Verwarmt aangesloten bij de formule InstalCenter. InstalCenter biedt een ruime keuze op het gebied van verwarming, sanitair, elektra en klimaatbeheersing. Advies, aanschaf, levering en installatie, het wordt voor je geregeld. In Nederland zijn er meer dan 50 vestigingen van InstalCenter. Dit zijn allemaal zelfstandig ondernemers die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van installatiewerk. De gezamenlijk kennis en expertise zorgt ervoor dat je altijd wordt voorzien van het beste advies en de slimste full-service oplossing. Het zetten van een stapje extra, dat is voor InstalCenter heel normaal. Zij willen graag dat jij de juiste keuze maakt en hier jarenlang onbezorgd van kan genieten.

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Gerard en Erwin zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Gerard Lutz
T +31 76 529 88 24
E ga.lutz@breda.nl

Erwin van der Meer
T +31 6 124 026 11
E erh.van.der.meer@breda.nl

Folder over het Rithmeesterpark in Breda

Wilt u meer weten over het Rithmeesterpark in Breda? Bekijk dan eens de onderstaande pagina's! 

> Folder Rithmeesterpark, Breda

>    Home
>    Locatie
>    Kavels
>    Voorzieningen
>    Bedrijven
>    Impressies
>    Nieuws
>    Contact