nl | en

EG Group

EG Group is één van Europa's toonaangevende tankstation- en “convenience” retailers. Het bedrijf is leverancier van brandstof-, conveniënte- en food-to-go-aanbod. Het bedrijf wil iedereen die onderweg is voorzien in de behoefte door middel van kwalitatieve en relevante producten en diensten. EG Group is actief in 7 landen binnen Europa: Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, België, Luxemburg, Italië en Duitsland.

In 2016 hebben Euro Garages en EFR de krachten gebundeld om als EG Group de Europese marktleider te worden. EG Group bedient ruim 3.500 benzinestations en winkels in Europa. De hoofdkantoren zitten in Breda (Nederland) en Cergy (Frankrijk). Vanuit Breda werken ruim 200 werknemers om alles zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Het doel van EG Group is is om samen te werken met toonaangevende benzinepomp- en “convenience” retailers om een brandstof-, convenience-, voedsel- en drankaanbod van wereldklasse te bieden dat de verwachtingen van de moderne consument overtreft. 

EG Group heeft verschillende partnermerken als Spar, KFC, Burger King, Shell, BP, Esso, Texaco, GO, Go fresh, Carrefout, Louis Delhaize, Starbucks, subway en Greggs. EG Group is als bedrijf zelf in 2001 gestart en is door de jaren heen flink gegroeid met allerlei samenwerkingen.

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Rechtstreeks contact

BredaBusiness
Email bredabusiness@breda.nl
Telefoon / Whatsapp +31 6 11 71 63 81

Folder over het Rithmeesterpark in Breda

Wilt u meer weten over het Rithmeesterpark in Breda? Bekijk dan eens de folder en de onderstaande pagina's! 

> Folder Rithmeesterpark, Breda


>    Home
>    Locatie
>    Kavels
>    Voorzieningen
>    Bedrijven
>    Impressies
>    Nieuws
>    Contact