nl | en

Kapimex

Kapimex BV is reeds meer dan 25 jaar een toonaangevende internationale groothandel in huishoudelijke en decoratieve artikelen.

De laatste jaren hebben ze zich succesvol toegelegd op zowel merkontwikkeling als het ontwikkelen van innovatieve private labels en producten voor Europese (groot) Retailers. Met de eigen merken GUSTA® en Scent&Blend® worden fraaie hedendaagse producten ontwikkeld met passie en smaak inspelend op de hedendaagse consument. Een zelfde vertaling wordt gemaakt voor onze klanten met gerichte wensen op het gebied van private labels of producontwikkeling.

Kapimex is sterk in het ontwikkelen van multi-category thema-werelden en winkelmeterinvullingen op het gebied van Non- Food artikelen voor de keuken, gedekte tafel en woonaccessoires. Creativiteit in alle aspecten van een product(lijn) met een natuurlijk instinct voor het inspireren van consumenten (het product beleven en/of cadeau te willen geven).

Met een sterk internationaal team van enthousiaste medewerkers ontwikkelen ze producten van conceptontwikkeling tot aan geleverd consumentenproduct in de winkels. Met een breed netwerk van producerende en kwaliteit beherende partners zowel Europa als het Verre Oosten en een sterk internationaal logistiek netwerk verzorgen en beheren ze de complete supply chain.

Lees alles over Kapimex op hier.

Bekijk hier de beelden van de nieuwbouw en de opening!

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Rechtstreeks contact

BredaBusiness
Email bredabusiness@breda.nl
Telefoon / Whatsapp +31 6 11 71 63 81

Folder over het Rithmeesterpark in Breda

Wilt u meer weten over het Rithmeesterpark in Breda? Bekijk dan eens de folder en de onderstaande pagina's! 

> Folder Rithmeesterpark, Breda


>    Home
>    Locatie
>    Kavels
>    Voorzieningen
>    Bedrijven
>    Impressies
>    Nieuws
>    Contact