nl | en

Krinkels BV

Krinkels is al ruim zestig jaar een totaal aannemer op het gebied van groen, infra, water en sport. De kracht en specialiteit is duurzaam kwaliteitsbeheer en vakkundig inrichten van openbare ruimte. Het bedrijf houdt zich bezig met inrichting en onderhoud van publieke en private ruimtes. Groen- en waterbeheer, bestrating en aanleg van sportvelden zijn daar mooie voorbeelden van. Een van de bekendste werken van het bedrijf is de realisatie van het MH17 monument nabij Schiphol. 

Het hoofdkantoor van Krinkels was reeds gevestigd in Breda (Westbroek). Het nieuwe hoofdkantoor op het Rithmeesterpark in Breda zal hypermodern en zeer duurzaam worden. Een architectonisch hoogstandje dat past in de omgeving en bij de visie van Krinkels. Het hoofdkantoor zal ruim 250 medewerkers ruimte bieden op kavel van ruim 7.000 m2.

Krinkels heeft meerdere vestigingen in Nederland en enkele Europese landen. Buiten het hoofdkantoor in Breda zitten de andere vestigingen in Alkmaar, Arnhem, Eindhoven, Heerlen, Hengelo, Nagele, Venlo, Wateringen, Wouw en Zuidwolde. In het totaal werken er ongeveer 1600 medewerkers verspreid over alle vestigingen binnen Nederland en Europa.

De kernwaarden van het bedrijf zijn veilig, transparant, betrouwbaar, pragmatisch en duurzaam. Continuïteit handhaven binnen de onderneming is een belangrijke verantwoordelijkheid van het bedrijf. Daarmee wil Krinkels kwalitatief en innovatief de beste dienstverlener zijn op het gebied van (her)inrichting en onderhoud van de openbare ruimte en infrastructuur. 

Kijk hier mee met de beelden van de nieuwbouw!

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Rechtstreeks contact

BredaBusiness
Email bredabusiness@breda.nl
Telefoon / Whatsapp +31 6 11 71 63 81

Folder over het Rithmeesterpark in Breda

Wilt u meer weten over het Rithmeesterpark in Breda? Bekijk dan eens de folder en de onderstaande pagina's! 

> Folder Rithmeesterpark, Breda


>    Home
>    Locatie
>    Kavels
>    Voorzieningen
>    Bedrijven
>    Impressies
>    Nieuws
>    Contact