nl | en

Restaurant Mirabelle

Culinaire hotspot met Belgische allure

Als de eerste zonnestralen zich laten zien, weet je dat het terras bij restaurant Mirabelle gezellig druk is. De zuidelijke ligging van het beschutte terras zorgt er voor dat je hier altijd goed zit, van de lunch tot aan de koffie met digestief na het diner is het bij Mirabelle heerlijk toeven. Op het terras maar ook van binnenuit heb je mooi zicht op de welbekende en vertrouwde buxushagen in de ruime tuin. Deze zijn recent weer piekfijn bijgepunt, de hele tuin heeft een facelift gekregen.

Buiten zijn de puntjes op de i gezet, evenals in de keuken. Onder nieuwe leiding is een andere culinaire koers uitgezet. Onze nieuwe kaart ademt de sfeer van de Côte d’Azur en staat vol Zuid-Franse, Italiaanse en ook Belgische gerechten. Voor een heerlijke steak tartaar of ambachtelijke garnalenkroketten hoef je niet meer naar Antwerpen. Het Belse élan inclusief het bolleke Koninck bier van de tap, vind je gewoon in de achtertuin van Breda.

Restaurant Mirabelle is al 55 jaar een hotspot in de regio. De uitstekende ligging en sfeervolle ambiance zorgt er mede voor dat onze locatie al decennia lang bij velen favoriet is. Bijna iedere Bredanaar heeft herinneringen aan ons witte pand met het torentje. Van bruiloft, romantisch diner tot zakenlunch, velen hebben bij ons zelfs hun eerste horeca ervaring opgedaan. Ook voor zakenlunches is Mirabelle als locatie uitermate geschikt en het ligt precies een half uur van de havens van Rotterdam en Antwerpen.

Mirabelle is bij uitstek geschikt voor besloten bijeenkomsten, feesten, partijen en bijzondere events. Tevens verzorgen wij high Teas en high Wines. De tuinkamer en de blauwe kamer in het restaurant zijn deels af te sluiten. Ideaal als locatie voor een bijeenkomst, borrel of diner met een groot gezelschap. Voor optimale privacy zijn er ook twee zalen beschikbaar voor vergaderingen, of bijvoorbeeld private lunches en diners. De mogelijkheden zijn groot en altijd op niveau.

Je hebt niet veel nodig om gelukkig te zijn; een goed glas wijn, live cooking in een prettige ambiance. Het team van Mirabelle is erg enthousiast en verwelkomt u graag!

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Gerard en Erwin zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Gerard Lutz
T +31 76 529 88 24
E ga.lutz@breda.nl

Erwin van der Meer
T +31 6 124 026 11
E erh.van.der.meer@breda.nl

Folder over het Rithmeesterpark in Breda

Wilt u meer weten over het Rithmeesterpark in Breda? Bekijk dan eens de onderstaande pagina's! 

> Folder Rithmeesterpark, Breda

>    Home
>    Locatie
>    Kavels
>    Voorzieningen
>    Bedrijven
>    Impressies
>    Nieuws
>    Contact