nl | en

Van den Buijs Installaties

In 1990 is vdBuijsInstall opgericht en gestart vanuit Wernhout. In 2019 stapt vdBuijsInstall over naar een nieuw pand op het Rithmeesterpark in Breda. Het bedrijf is sinds de oprichting actief in het ontwerptraject van klimaat- technische en energetische vraagstukken voor woon- en utiliteitsgebouwen. Het bedrijf startte in Zundert maar is inmiddels gegroeid tot geheel West-Brabant. Door middel van showrooms wordt er ook een breed scala aan inrichtingen voor badkamer en toiletruimtes voor de particuliere en projectmatige woningbouwprojecten aangeboden. 

VdBuijsInstall is VCA** en BRL-6000 gecertificeerd en gekwalificeerd als “deskundig warmtepomp installateur”.  Met de certificeringen is het bedrijf gericht op veiligheid en gezondheid van zowel de klant als de medewerker en gecertificeerd voor alle warmtepompen. Voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw met alle deelgebieden: Ontwerp-Installatie-Beheer, hierdoor zijn alle klanten verzekerd van te behalen subsidies.

Het nieuwe pand zal de klanten, zowel particulier als professionele opdrachtgevers, gaan bedienen. Er zal onderdak geboden worden aan engineering, werkvoorbereiding en de serviceafdeling. Daarnaast zal het pand ook onderdak bieden aan Sanidrõme badkamershowroom, studio badkamer-keuken en interieurdesign van Bart-Bakx. Naast het nieuwe pand zal vanuit diverse showrooms een breed scala aan mogelijkheden geboden worden voor het inrichten van badkamer en toiletruimtes. Alles zal gericht zijn op de particuliere markt en de projectmatige woningbouwprojecten.

Architectenbureau Vergouwen en Van Rijen uit Etten-Leur heeft het nieuwe ontwerp gemaakt. Eerder deden ze dat ook al voor het eerste pand in Wernhout. De uitstraling van het pand sluit aan bij de expertise van vdBuijsInstall, namelijk gasloos en energie neutraal. Het nieuwe pand voldoet aan de ontwikkelingen voor in de nabije toekomst en biedt onderdak aan alle 60 werknemers.

Wil je meer informatie of in contact komen met vdBuijsInstall, kijk dan hier

Volg hier de beelden van de nieuwbouw!

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Rechtstreeks contact

BredaBusiness
Email bredabusiness@breda.nl
Telefoon / Whatsapp +31 6 11 71 63 81

Folder over het Rithmeesterpark in Breda

Wilt u meer weten over het Rithmeesterpark in Breda? Bekijk dan eens de folder en de onderstaande pagina's! 

> Folder Rithmeesterpark, Breda


>    Home
>    Locatie
>    Kavels
>    Voorzieningen
>    Bedrijven
>    Impressies
>    Nieuws
>    Contact