nl | en

Zeiss

ZEISS is een internationaal leidend technologieconcern in de optische en optoelektronische industrie. De ZEISS Group ontwikkelt en verkoopt productiemiddelen voor de halfgeleiderindustrie, meettechniek, microscopen, medische technologie, brillenglazen, fotografische en cinematografische objectieven, verrekijkers en planetariums. Met zijn oplossingen is het bedrijf voortdurend in de wereld van de optica een stapje voor en zorgt voor technologische vooruitgang.Het concern is ontstaan uit een werkplaats voor fijnmechanica en optica, in 1846 opgericht door Carl Zeiss in Jena (Thüringen). Tegenwoordig is de hoofdvestiging van ZEISS in Oberkochen (Baden-Württemberg).

ZEISS kan worden onderverdeeld in 4 segmenten: 

Medical Technology
Met zijn producten en oplossingen voor de oftalmologie, neurochirurgie en KNO-chirurgie bevordert ZEISS de medische vooruitgang en helpt artsen over de hele wereld om de levenskwaliteit van hun patiënten te verbeteren.

Research & Quality Technology
ZEISS garandeert de vereiste kwaliteitsstandaards in toepassingen waar maximale precisie verplicht is: met metrologische oplossingen en microscopen voor materiaalinspecties. In het onderzoek helpen de microscopen van ZEISS om zelfs de kleinste structuren en processen zichtbaar te maken.

Semiconductor Manufacturing Technology
Vandaag de dag wordt een groot deel van alle microchips met ZEISS-technologie geproduceerd. Als marktleider op het gebied van lithografische optica speelt ZEISS een essentiële rol in het tijdperk van micro-elektronica door steeds nieuwe, beter presterende en kleinere microchips mogelijk te maken.

Vision Care/Consumer Products
Als een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van lenzen voor het oog staat ZEISS voor het maximale visuele comfort. De objectieven voor film- en fotocamera's, planetariums, verrekijkers en spotters van ZEISS bieden hun gebruikers excellente optische kwaliteit.

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Rechtstreeks contact

BredaBusiness
Email bredabusiness@breda.nl
Telefoon / Whatsapp +31 6 11 71 63 81

Folder over het Rithmeesterpark in Breda

Wilt u meer weten over het Rithmeesterpark in Breda? Bekijk dan eens de folder en de onderstaande pagina's! 

> Folder Rithmeesterpark, Breda


>    Home
>    Locatie
>    Kavels
>    Voorzieningen
>    Bedrijven
>    Impressies
>    Nieuws
>    Contact