nl | en

Nieuwbouwkantoor met Innovatiecampus De Rithmeester

Human Business Support, Koch AdvocatenHeembouw Breda B.V., Inkubis (voorheen iAdvise Groep B.V.), BOOM strategie en communicatie en All-In Projectontwikkeling B.V. verhuizen naar nieuwbouwkantoor met innovatiecampus in Breda.

Er is een nieuw (kantoor)gebouw van ca. 3.500 m2 op bedrijventerrein Rithmeesterpark Breda gerealiseerd. Het innovatieve en moderne kantoorgebouw 'De Rithmeester' beschikt over een kantoorruimte en innovatiecampus. 
Het architectonische gebouw wordt gekenmerkt door strakke lijnen, een duurzaam karakter, een uitstekende parkeernorm en een gunstige ligging op zichtlocatie langs de A-16/E59 (Antwerpen/Breda/Rotterdam). 

Q makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. begeleidde verhuurder, een ontwikkelende belegger, bij de totstandkoming van de transacties. Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars heeft de verhuurder geadviseerd bij de transacties met Human Business Support en Koch Advocaten. Kijk mee met de beelden van de nieuwbouw!

Afbouw De Rithmeester

Start afbouw De Rithmeester

Viering hoogste punt

Tweede verdieping 

Staalconstructie en parkeergarage

Start bouw 

Op bedrijventerrein 'Rithmeesterpark Breda' komt een moderne nieuwbouwontwikkeling, omvattende in totaliteit ca. 3.500m2 kantoorruimte en een innovatiecampus. 
De bouw is gestart en de damwand wordt in de grond gebracht zodat de kelder uitgegraven kan worden. Mooi om te zien... Kijken jullie mee met de beelden?

Visuals nieuwbouw kantoorpand 'De Rithmeester'

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Rechtstreeks contact

BredaBusiness
Email bredabusiness@breda.nl
Telefoon / Whatsapp +31 6 11 71 63 81

Folder over het Rithmeesterpark in Breda

Wilt u meer weten over het Rithmeesterpark in Breda? Bekijk dan eens de folder en de onderstaande pagina's! 

> Folder Rithmeesterpark, Breda


>    Home
>    Locatie
>    Kavels
>    Voorzieningen
>    Bedrijven
>    Impressies
>    Nieuws
>    Contact