nl | en

Nieuwbouw BSI Verwarmt, Bedrijventerrein Rithmeesterpark Breda

BSI verwarmt gaat zich vestigen op het Rithmeesterpark in Breda. Al meer dan 60 jaar verzorgt BSI Verwarmt de warm water en verwarmingsvoorzieningen bij particulieren, bedrijven, wooncorporaties, vakantieparken, vastgoedbeheerders en vereniging van eigenaren. Met eigen, goed opgeleide monteurs houdt BSI Verwarmt warmtepompen, zonneboilersystemen, cv-ketels, elektrische boilers en geisers in topconditie.

Naast het plegen van onderhoud, verricht BSI Verwarmt ook service bij onvoorziene omstandigheden en worden installaties compleet geïnstalleerd. Bij BSI Verwarmt kunnen klanten de installatie kopen of huren. Met name het huurconcept mag uniek worden genoemd. Een vast bedrag per maand betalen, zonder onvoorziene kosten, geeft 100% zekerheid, gemak en ontzorging.

Er worden alleen A-merk producten gebruikt om een lange levensduur te garanderen en voor het creëren van een optimale bedrijfszekerheid.

Persoonlijke aandacht daar draait het om bij BSI Verwarmt. Medewerkers adviseren, ondersteunen, helpen, zijn pro-actief en oplossingsgericht. Door de regionale aanpak is er altijd iemand in de directe omgeving aanwezig. Hierdoor kan erg snel ingesprongen worden als er problemen of vragen zijn.
BSI Verwarmt wil een voortrekkersrol vervullen in het verduurzamen van warm water en verwarmingsinstallaties met het oog op CO2 reductie. De nieuwe, energie neutrale locatie aan het Rithmeesterpark, wordt daar een mooi voorbeeld van.   

InstalCenter Breda
Vanaf januari 2019 is BSI Verwarmt aangesloten bij de formule InstalCenter. InstalCenter biedt een ruime keuze op het gebied van verwarming, sanitair, elektra en klimaatbeheersing. Advies, aanschaf, levering en installatie, het wordt voor je geregeld.

In Nederland zijn er meer dan 50 vestigingen van InstalCenter. Dit zijn allemaal zelfstandig ondernemers die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van installatiewerk. De gezamenlijk kennis en expertise zorgt ervoor dat je altijd wordt voorzien van het beste advies en de slimste full-service oplossing.

Het zetten van een stapje extra, dat is voor InstalCenter heel normaal. Zij willen graag dat jij de juiste keuze maakt en hier jarenlang onbezorgd van kan genieten.

Tijdens de bouw worden er op verschillende momenten beelden gemaakt. Via deze pagina kun je de gehele bouw volgen. Kijk je mee?

Plaatsing kanaalplaatvloeren

De nieuwbouw van het kantoor van BSI Verwarmt is in volle gang. De staalconstructie staat en de kanaalplaatvloeren worden geplaatst. Tijdens het plaatsen van de kanaalplaatvloeren op de eerste verdieping zijn er fraaie beelden gemaakt.
De nieuwbouw van BSI Verwarmt wordt verzorgd door Bouwbedrijf Gelens, in samenwerking met o.a. M.J. van Riel B.V. en Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v.
Kijk je mee met de beelden?

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Rechtstreeks contact

Gerard Lutz
T. +31 6 528 137 98
E. ga.lutz@breda.nl

Erwin van der Meer
T. +31 6 124 026 11
E. erh.van.der.meer@breda.nl

Folder over het Rithmeesterpark in Breda

Wilt u meer weten over het Rithmeesterpark in Breda? Bekijk dan eens de folder en de onderstaande pagina's! 

> Folder Rithmeesterpark, Breda


>    Home
>    Locatie
>    Kavels
>    Voorzieningen
>    Bedrijven
>    Impressies
>    Nieuws
>    Contact