nl | en

Koffiemax levert de lekkerste koffie: ‘Altijd een schepje erbovenop’

Als dienstverlenend bedrijf heeft Koffiemax BV in haar 12-jarig bestaan een grote klantenkring opgebouwd. Veel MKB-ondernemers en een aantal grote winkelketens kozen Koffiemax als dè leverancier van dranken als koffie, thee en daarbij behorende apparaten.  

Omdat het aan het ‘Minervum’ uit zijn jasje groeide, verhuist Koffiemax binnenkort naar een in eigen beheer gebouwd pand op het bedrijventerrein Rithmeesterpark. “Hier kunnen wij nog beter onze klanten van dienst zijn,” zegt eigenaar Dennis Mulder bij het betreden van het nieuwe energiezuinige pand. 

“Voor mij en mijn 48 medewerkers is dit een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Koffiemax,” zegt hij zichtbaar trots op de ontwikkeling die zijn bedrijf doormaakt en de behaalde resultaten. “Wellicht is dit een gevolg van het feit dat wij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en er altijd een schepje bovenop doen. En dat doe we dan in een cyclus van 24 maal 7,” is zijn eenvoudige verklaring over de snelle groei van Koffiemax. Hoe anders was het toen hij met zijn bedrijf in 2008 begon.

Lees hier het hele artikel in Breda Vandaag.

Would you like more information about the location options?

No problem! We are pleased to help you further step by step. Feel free to contact us

Direct contact

Gerard Lutz
T. +31 6 528 137 98
E. ga.lutz@breda.nl

Flyer about Rithmeesterpark in Breda

Would you like to know more about Rithmeesterpark in Breda? Please take a look at the flyer and visit the pages below! 

> Flyer Rithmeesterpark, Breda>    Home
>    Location
>    Plots
>    Facillities
>    Companies
>    Impressions
>    News
>    Contact