nl | en

VdBuijsInstall is dé West-Brabantse totaalinstallateur

Op het Rithmeesterpark vind je sinds juli 2019 het gloednieuwe pand van VdBuijsInstall. VdBuijsInstall is een echte totaalinstallateur en kan de klant volledig ontzorgen van engineering tot uitvoering van alles op het gebied van duurzame verwarming, koeling, ventilatie, water, riolering en sanitair. ‘’En met onze service & onderhoudsafdeling bieden we onze klanten de beste service’’, vertelt Kees van den Buijs.

Met de verhuizing van Wernhout naar Rithmeesterpark in Breda heeft VdBuijsInstall een grote sprong voorwaarts gemaakt. Met het gloednieuwe bedrijfspand waarin de werkplaats, assemblage, kantoren én de Sanidrõme Van den Buijs badkamershowroom gevestigd zijn, is vdBuijsInstall helemaal klaar voor de toekomst. 

“De centrale ligging op Rithmeesterpark zorgt voor een betere bereikbaarheid in ons werkgebied West-Brabant”, legt Kees van den Buijs uit. “Ook zorgt deze toplocatie ervoor dat we steeds vaker herkend worden. Dat is positief voor ons als totaalinstallateur, en ook voor personeelswerving.

Lees hier het hele artikel in Breda Vandaag.
Foto: Fabio Miani

Would you like more information about the location options?

No problem! We are pleased to help you further step by step. Feel free to contact us

Direct contact

BredaBusiness
Email bredabusiness@breda.nl
Phone / Whatsapp +31 6 11 71 63 81

Flyer about Rithmeesterpark in Breda

Would you like to know more about Rithmeesterpark in Breda? Please take a look at the flyer and visit the pages below! 

> Flyer Rithmeesterpark, Breda>    Home
>    Location
>    Plots
>    Facillities
>    Companies
>    Impressions
>    News
>    Contact