nl | en

Viering hoogste punt Krinkels

Afgelopen 9 november werd er even stil gestaan bij het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw van Krinkels. ‘Wij zijn trots op het tot nog toe bereikte resultaat. Je kunt goed terugzien dat hier dagelijks dag in, dag uit met passie aan is gewerkt.’ aldus Michiel Stevens, directeur Winters bouw & ontwikkeling. Uiteraard wordt er hard doorgewerkt om in 2019 een kwalitatief hoogstandje af te leveren aan Krinkels. Eerder dit jaar werd deze nieuwbouw al geprijsd tot 'Beste Kantoorpand van Breda'. 

Over deze mijlpaal was Ruud Krinkels, algemeen directeur van Krinkels, zelf ook erg te bespreken. Het was een speciaal moment waarin iedereen bedankt werd voor de prettige samenwerking. Het is een mooi pand, dat rust uitstraalt, in de natuur gelegen is en geheel in stijl van het inmiddels 100 jarige bedrijf gebouwd wordt. 

In de bouw wordt het hoogste punt als een echte mijlpaal gezien. Dit werd dan ook gevierd onder het genot van een hapje en een drankje, maar uiteraard ook Pannenbier. Dit staat symbool voor het bereiken van het hoogste punt. 

Nadat de vlag werd gehesen, mochten de genodigden het pand in aanbouw betreden. Bekijk hier de foto's!

Would you like more information about the location options?

No problem! We are pleased to help you further step by step. Feel free to contact us

Direct contact

BredaBusiness
Email bredabusiness@breda.nl
Phone / Whatsapp +31 6 11 71 63 81

Flyer about Rithmeesterpark in Breda

Would you like to know more about Rithmeesterpark in Breda? Please take a look at the flyer and visit the pages below! 

> Flyer Rithmeesterpark, Breda>    Home
>    Location
>    Plots
>    Facillities
>    Companies
>    Impressions
>    News
>    Contact