nl | en

Wethouder Adank en projectleider Jasper Baas: ‘Rithmeesterpark zet Breda op de kaart’

Rithmeesterpark langs de A16 is een uniek visitekaartje voor de bedrijvigheid in Breda. Op het moderne bedrijventerrein is een mix van lokale, regionale en (inter)nationale bedrijven gevestigd. “Rithmeesterpark heeft een unieke uitstraling en is van grote toegevoegde waarde voor de economie van Breda. Daar mogen we als stad trots op zijn”, aldus wethouder van Economie Boaz Adank.

Rithmeesterpark staat niet stil. Op het bedrijventerrein zijn recentelijk diverse panden opgeleverd en er wordt ook nog volop gebouwd. “Er zijn inmiddels zeventien kavels verkocht, en er lopen zeven reserveringen. Dat betekent dat er nog zo’n zes a zeven kavels beschikbaar zijn”, legt projectleider van de gemeente Breda Jasper Baas uit. Die liggen voornamelijk in het zuidelijke deel van het bedrijventerrein. “Ook hier lopen echter al gesprekken over. Daarbij richten we ons vooral op internationale bedrijven.

”De reeds gevestigde ondernemers vinden kwaliteit, uitstraling en veiligheid belangrijk. Ook in de toekomst. Dat blijkt wel uit het feit dat er op het nieuwe bedrijventerrein inmiddels een bedrijvenvereniging is opgericht. Ondernemers en overheid werken op deze manier nauw samen op collectieve thema’s.

Lees hier het hele artikel van Breda Vandaag.

Would you like more information about the location options?

No problem! We are pleased to help you further step by step. Feel free to contact us

Direct contact

Gerard Lutz
T. +31 6 528 137 98
E. ga.lutz@breda.nl

Flyer about Rithmeesterpark in Breda

Would you like to know more about Rithmeesterpark in Breda? Please take a look at the flyer and visit the pages below! 

> Flyer Rithmeesterpark, Breda>    Home
>    Location
>    Plots
>    Facillities
>    Companies
>    Impressions
>    News
>    Contact