nl | en

vdBuijsInstall verhuist naar Rithmeesterpark

Sinds de oprichting in 1990 is vdBuijsInstall werkzaam vanuit Wernhout. Het bedrijf is flink gegroeid en klaar voor een volgende stap. Architectenbureau Vergouwen en Van Rijen uit Etten-Leur heeft een stijlvolle ontwerp gemaakt voor de nieuwbouw op het Rithmeesterpark in Breda. Het bedrijfsgebouw krijgt de uitstraling die hoort bij de kwaliteit van vdBuijsInstall. Het pand wordt Gasloos en Energie Neutraal gebouwd (met de expertise die vdBuijsInstall zelf in huis heeft).

VdBuijsInstall zal haar klanten (particulieren en professionele opdrachtgevers) gaan bedienen vanuit het nieuwe pand. Daarnaast wordt in showrooms een breed scala aan mogelijkheden geboden voor inrichting van badkamers en toiletruimtes voor de particulier en projectmatige woningbouwprojecten.

De grond is aangekocht en de aannemersovereenkomsten met Bouwbedrijf Moeskops BV en Bink Elektro zijn getekend. Medio 2019 zal het pand gereed zijn en verhuist vdBuijsInstall vanuit de huidige vestiging in Wernhout naar de nieuwe locatie.

Would you like more information about the location options?

No problem! We are pleased to help you further step by step. Feel free to contact us

Direct contact

BredaBusiness
Email bredabusiness@breda.nl
Phone / Whatsapp +31 6 11 71 63 81

Flyer about Rithmeesterpark in Breda

Would you like to know more about Rithmeesterpark in Breda? Please take a look at the flyer and visit the pages below! 

> Flyer Rithmeesterpark, Breda>    Home
>    Location
>    Plots
>    Facillities
>    Companies
>    Impressions
>    News
>    Contact