nl | en

Nieuwbouw Kapimex, Rithmeesterpark Breda

Kapimex was op het Minervum in Breda gevestigd. Omdat het bedrijf uit zijn jasje groeide was er behoefte aan een nieuwe locatie. De nieuwbouw werd een duurzaam en industrieel ogend pand, waar ruimte is voor zestig werknemers.  Winters bouw & ontwikkeling heeft hard gewerkt aan de nieuwbouw. Het is ontworpen door Bart van der Velde van Grosfeld van der Velde architecten. Het interieur is ontworpen door Studio MFD uit Amsterdam.

Kapimex BV is reeds meer dan 25 jaar een toonaangevende internationale groothandel in huishoudelijke en decoratieve artikelen. De laatste jaren hebben ze zich succesvol toegelegd op zowel merkontwikkeling als het ontwikkelen van innovatieve private labels en producten voor Europese (groot) Retailers. Met de eigen merken GUSTA® en Scent&Blend® worden fraaie hedendaagse producten ontwikkeld met passie en smaak inspelend op de hedendaagse consument.
Kapimex is sterk in het ontwikkelen van multi-category thema-werelden en winkelmeterinvullingen op het gebied van Non- Food artikelen voor de keuken, gedekte tafel en woonaccessoires. Creativiteit in alle aspecten van een product(lijn) met een natuurlijk instinct voor het inspireren van consumenten (het product beleven en/of cadeau te willen geven). Dat is wat ze bij Kapimex graag doen en waar ze sterk in zijn!

Met een sterk internationaal team van enthousiaste medewerkers ontwikkelt Kapimex producten van conceptontwikkeling tot aan geleverd coritnsumentenproduct in de winkels. Met een breed netwerk van producerende en kwaliteit beherende partners zowel Europa als het Verre Oosten en een sterk internationaal logistiek netwerk verzorgen en beheren ze de complete supply chain.

Opening

Exterieur Kapimex

Interieur Kapimex

Vorderingen nieuwbouw Kapimex

Eerste steen

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Rechtstreeks contact

BredaBusiness
Email bredabusiness@breda.nl
Telefoon / Whatsapp +31 6 11 71 63 81

Folder over het Rithmeesterpark in Breda

Wilt u meer weten over het Rithmeesterpark in Breda? Bekijk dan eens de folder en de onderstaande pagina's! 

> Folder Rithmeesterpark, Breda


>    Home
>    Locatie
>    Kavels
>    Voorzieningen
>    Bedrijven
>    Impressies
>    Nieuws
>    Contact