nl | en

Nieuwbouw Krinkels, Bedrijventerrein Rithmeesterpark Breda

Krinkels is al ruim zestig jaar een totaal aannemer op het gebied van groen, infra, water en sport. De kracht en specialiteit is duurzaam kwaliteitsbeheer en vakkundig inrichten van openbare ruimte. Het bedrijf houdt zich bezig met inrichting en onderhoud van publieke en private ruimtes. Groen- en waterbeheer, bestrating en aanleg van sportvelden zijn daar mooie voorbeelden van. Een van de bekendste werken van het bedrijf is de realisatie van het MH17 monument nabij Schiphol.

Het hoofdkantoor van Krinkels was reeds gevestigd in Breda (Westbroek). Het nieuwe hoofdkantoor op het Rithmeesterpark in Breda zal hypermodern en zeer duurzaam worden. Een architectonisch hoogstandje dat past in de omgeving en bij de visie van Krinkels. Het hoofdkantoor zal ruim 250 medewerkers ruimte bieden op kavel van ruim 7.000 m2.
Krinkels heeft meerdere vestigingen in Nederland en enkele Europese landen. Buiten het hoofdkantoor in Breda zitten de andere vestigingen in Alkmaar, Arnhem, Eindhoven, Heerlen, Hengelo, Nagele, Venlo, Wateringen, Wouw en Zuidwolde. In het totaal werken er ongeveer 1600 medewerkers verspreid over alle vestigingen binnen Nederland en Europa.

De kernwaarden van het bedrijf zijn veilig, transparant, betrouwbaar, pragmatisch en duurzaam. Continuïteit handhaven binnen de onderneming is een belangrijke verantwoordelijkheid van het bedrijf. Daarmee wil Krinkels kwalitatief en innovatief de beste dienstverlener zijn op het gebied van (her)inrichting en onderhoud van de openbare ruimte en infrastructuur.

Afbouw Krinkels 

Planten Thaise levensboom

De Thaise levensboom van 50 jaar in het atrium van het nieuwe pand van Krinkels op het Rithmeesterpark in Breda gehesen. 

Eerst is het dak van atrium verwijderd, daarna is de levensboom middels een hijskraan het gebouw in gehesen en in het midden van het kantoor geplaatst.
Het officiële moment werd bijgewoond door genodigden. Naast de huidige eigenaar, was ook de oprichter en oud eigenaar aanwezig. 

De nieuwbouw wordt mede gerealiseerd door Winters Bouw, TES installatietechniek, Van Delft Groep, Mosterd De Winter en Boer BV. Kijk je mee met de beelden?

Start afbouw

Het einde is in zicht voor het nieuwbouwpand van Krinkels op het Rithmeesterpark. Er wordt drukt gewerkt aan de afbouw van het nieuwe pand. De grote beglazing levering een uniek zich op en geven een mooie natuurlijk uitstraling aan het pand.
Het pand begint langzaam vorm te krijgen en het gaat een echte eyecatcher worden. 

Kijk hieronder mee met de beelden!

Viering hoogste punt

Afgelopen 9 november werd er even stil gestaan bij het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw van Krinkels. Winters bouw & ontwikkeling werkt er hard aan om ‘het beste bedrijfspand van Breda’ te realiseren! 

Het was een speciaal moment waarin iedereen bedankt werd voor de prettige samenwerking. Het is een mooi pand, dat rust uitstraalt, in de natuur gelegen is en geheel in stijl van het inmiddels 100 jarige bedrijf gebouwd wordt. 
In de bouw wordt het hoogste punt als een echte mijlpaal gezien. Dit werd dan ook gevierd onder het genot van een hapje en een drankje, maar uiteraard ook Pannenbier. Dit staat symbool voor het bereiken van het hoogste punt. 

Nadat de vlag werd gehesen, mochten de genodigden het pand in aanbouw betreden.

Wapening en voorzieningen eerste verdieping

Vloeren eerste verdieping

Draagstructuur eerste verdieping - kolommen

Fundering, kelder en systeemvloeren

Grondwerken en fundering

Visuals nieuwbouw Krinkels op het Rithmeesterpark Breda

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Rechtstreeks contact

BredaBusiness
Email bredabusiness@breda.nl
Telefoon / Whatsapp +31 6 11 71 63 81

Folder over het Rithmeesterpark in Breda

Wilt u meer weten over het Rithmeesterpark in Breda? Bekijk dan eens de folder en de onderstaande pagina's! 

> Folder Rithmeesterpark, Breda


>    Home
>    Locatie
>    Kavels
>    Voorzieningen
>    Bedrijven
>    Impressies
>    Nieuws
>    Contact