nl | en

Van den Buijs Installaties

Al vanaf 1990 is vdBuijsInstall actief vanuit Wernhout. Het bedrijf is inmiddels flink gegroeid. Zowel op particulier gebied als op zakelijk gebied installeren zij vertrouwen. 

Particuliere markt
In de particuliere markt zijn zij actief in verschillende disciplines. Zij houden zich dan vooral bezig met nieuwbouw, renovatie & klussenwerk en service & onderhoud. De specialisten van vdBuijsInstall zorgen voor een complete installatie naar geheel naar uw wens. Van den Buijs Install heeft daarbij ook nog eens een servicedienst die 24/7 bereikbaar is. 

Zakelijke markt
Op de zakelijke markt is vdBuijsInstall actief in woningbouw & zorg, utiliteitsbouw, scholen & instellingen, service & onderhoud, kopersbegeleiding en advies & engineering.
VdBuijsInstall verzorgt als W-Installateur nieuwbouwprojecten, vanaf het voortraject kunnen zij u al helpen. Zorg en scholing vergen extra aandacht op het gebied van installaties, met de gespecialiseerde kennis van vdBuijsInstall is dit geen enkel probleem. 

Advies
Niet alleen praktisch gezien is vdBuijsInstall goed in wat zij doen, zij geven ook advies en kopersbegeleiding. In het voortraject kunnen zij projectontwikkelaars en aannemers voorzien van de nodige informatie over de mogelijkheden van een installatie. Verder biedt vdBuijsInstall ook kopersbegeleiding. Kopers worden uitgenodigd om in de showroom hun wensen te bespreken met de adviseurs. 

Wil je meer informatie of in contact komen met vdBuijsInstall, Neem dan een kijkje op hun website!

Afbouw Van den Buijs Installaties

Start afbouw

De werkzaamheden voor het nieuwe pand van vdBuijsInstall zijn in volle gang! De afbouw van het nieuwbouwpand van vdBuijsInstall op het Rithmeesterpark in Breda is van start gegaan.

Er wordt hard gewerkt om het nieuwbouwpand energieneutraal te maken.
De bouw wordt geleid door Moeskops’ bouwbedrijf BV. Er moet nog een hoop gebeuren, maar het einde komt in zicht! Er zijn mooie beelden gemaakt van de bouw. 

Kijk jij mee met de indrukwekkende beelden?

Constructie en vloeren

Afgelopen oktober is de de nieuwbouw gestart van Van den Buijs Install op het Rithmeesterpark. Binnenkort zal vdBuijsInstall verhuizen van Zundert naar Breda. Inmiddels is de eerste paal geslagen en de fundering gelegd. Het nieuwbouwpand zal een energieneutraal gebouw worden. De nieuwbouw heeft een unieke zichtlocatie en uitstekende ligging.
Naast kantooromgeving voor de engineering, werkvoorbereiding en serviceafdeling, zal het gebouw onderdak bieden aan de Sanidrõme showroom en studio Bart-Bakx badkamer-keuken en interieur design. 

Kijk hieronder mee met de eerste beelden!

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Rechtstreeks contact

BredaBusiness
Email bredabusiness@breda.nl
Telefoon / Whatsapp +31 6 11 71 63 81

Folder over het Rithmeesterpark in Breda

Wilt u meer weten over het Rithmeesterpark in Breda? Bekijk dan eens de folder en de onderstaande pagina's! 

> Folder Rithmeesterpark, Breda


>    Home
>    Locatie
>    Kavels
>    Voorzieningen
>    Bedrijven
>    Impressies
>    Nieuws
>    Contact