nl | en

Zuyderleven, Rithmeesterpark Breda

In november 2016 is Zuyderleven Groep gestart met de bouw van het nieuwe pand op het Rithmeesterpark. Naast het Rithmeesterpark in Breda heeft Zuyderleven ook kantoren in Rotterdam en Haastrecht. Door de sterke groei van Zuyderleven, was het bedrijf al enige tijd zoekende naar een nieuw thuis voor het hoofdkantoor.  In het nieuwe gebouw op het Rithmeesterpark worden circa 50 medewerkers gehuisvest. Dit team bedient 16.000 relaties vanuit de disciplines verzekeringen, hypotheken, pensioencommunicatie, corporate finance en makelaardij.

De dienstverlening is helder en de communicatie is transparant. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassing te staan. Alleen zo ontstaat er een dynamisch proces tussen u en uw makelaar. Dat komt ook terug in het ontwerp van het nieuwe pand waar Zuyderleven in Breda actief aan de slag gaat voor u. Zuyderleven neemt alle zorgen graag voor u uit handen. Zuyderleven Groep begeleid als makelaar niet alleen bij de verkoop, maar ook bij het kopen van een woning.
‘’Als actief betrokken makelaar begeleiden ze u van begin tot eind. Van de taxatie tot de allereerste bezichtiging en de uiteindelijke sleuteloverdracht.’’

De nieuwe locatie en het ontwerp van het nieuwe gebouw sluiten aan bij de transparante bedrijfsfilosofie. Het voldoet tevens aan de meest belangrijke doelstelling: het zal een feest worden om te werken en te ontvangen. Qua ligging is het een ideale locatie, direct aan de A16 waardoor de andere kantoren goed bereikbaar zijn. Na 25 jaar op diverse locaties in Zundert gevestigd te zijn, keek het bedrijf al langere tijd uit naar een nieuwe locatie. 

Met de nieuwe locatie gaat Zuyderleven Groep de uitdaging aan om verder te bouwen aan een stabiele toekomst.

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Rechtstreeks contact

BredaBusiness
Email bredabusiness@breda.nl
Telefoon / Whatsapp +31 6 11 71 63 81

Folder over het Rithmeesterpark in Breda

Wilt u meer weten over het Rithmeesterpark in Breda? Bekijk dan eens de folder en de onderstaande pagina's! 

> Folder Rithmeesterpark, Breda


>    Home
>    Locatie
>    Kavels
>    Voorzieningen
>    Bedrijven
>    Impressies
>    Nieuws
>    Contact